Kolevka AMELIE kao specijalan poklon Cece Ražnatović svom unuku

Kolevka Amelie je lansirana kao jedinstvena na tržištu, a nakon toga je prvi model dočekao sina Bogdane i Veljka Ražnatovića, kao poseban poklon Cece Ražnatović svom unuku.

Ceca je za svog unuka izabrala kraljevski plavu kolevku, sa pozlaćenim postoljem, a uz nju i baldahin personalizovan početnim slovom bebe na ćirilici.

 

Kolevka je izazvala veliku pažnju medija svojim nesvakidašnjim i luksuznim izgledom, pa su o njoj pisali svi domaći i inostrani portali, a neki od njih su:

BLIC Novine

(VIDEO) ZLATNI DETALJI, BALDAHIN I INICIJALI UNUKA Ovako izgleda kolevka koju je Ceca SPECIJALNO NARUČILA da naprave za Željka!

 

Od ovakvog luksuza je svima zastao dah. Zlatni detalji, baldahini i prvo slovo imena malog Željka krase predivnu kolevku koja je specijalno izrađena od strane brenda „Puerra“ za potrebe porodice Ražnatović.

Podsetimo, „Blic“ je prvi pisao će Ceca sinu i snajki pokloniti unikatnu kolevku, koja se izrađuje po posebnim merama, anatomskim pravilima i materijalima koji brinu o zdravlju bebe. Ova vest neizmerno je obradovala kako Veljka tako i Bogdanu koji su oduševljeni poklonom koji stiže za nekoliko meseci.

 

PRESSreader

Cecin unuk dobio kolevku sa krunom

 

Ceca Ražnatović