NAČIN PLAĆANJA I DOSTAVA

Način plaćanja

Plaćanje u okviru Srbije se vrši isključivo u dinarima, iz inostranstva u evrima, po srednjem kursu evra na taj dan. Plaćanje možete izvršiti na 2 načina:
– direktnom uplatom na naš žiro račun
– plaćanjem kuriru pri isporuci
– izi inostranstva preko PayPal-a
 

Dostava robe i eventualna ograničenja

Dostava u Srbiji:

Sve porudžbine koje obuhvataju naše standardne modele, bez personalizacije, se trudimo da pošaljemo u roku od 5 radnih dana. Ukoliko je potrebna personalizacija, nestandardne dimenzije po Vašim merama, i sve što odstupa od našeg standarndog modela, rok izrade je 10 radnih dana. Porudžbine šaljemo svaki utorak i četvrtak. Kada pošaljemo porudžbinu dobićete automatsku poruku sa brojem pošiljke. Robu šaljemo kurirskom službom Post Express, troškovi isporuke na teritoriji Srbije su besplatni, a za inostranstvo će Vam biti prikazana tačna cena prilikom naručivanja.
 
Ukoliko imate određeno vreme kada znate da ćete biti na adresi naznačenoj za dostavu, u napomeni porudžbine navedite u kom periodu vam odgovara da bude dostava (na primer: dostaviti paket najkasnije do 12h jer posle toga nećete biti kod kuće) i mi ćemo vaše želje preneti kurirskoj službi. Nažalost, ne možemo da garantujemo da će dostava biti u naznačenom periodu, praksa je da vas kurir pozove pre isporuke. Ukoliko želite da sa kurirskom službom direktno dogovorite vreme dostave paketa, putem mejla ćemo vas obavestiti o broju vaše pošiljke i dati vam telefon kontakt centra kurirske službe kako biste od njih dobili broj mobilnog telefona kurira zaduženog za vaš rejon i direktno stupili sa njim u kontakt.
 
Ukoliko ne budete kući u trenutku isporuke kurir će Vam poslati poruku sa brojem Vaše pošiljke, i ona će Vas čekati u Pošti zaduženoj za Vaše naselje narednih 5 radnih dana. Ukoliko je ne podignete, pošiljka će biti vraćena. Ukoliko dođe do bilo kakvih problema pri isporuci ili je potrebno da se promene podaci za isporuku, molimo da nas o tome blagovremeno obavestite.
 
Ukoliko Vam roba ne stigne u roku od 7 dana od dana poručivanja molimo da nas kontaktirate na mail info@puerra.com.
 

Dostava u inostranstvu:

Puerra šalje svoje pakete u zemlje regiona i Evrope. Dostavu vršimo putem usluga Pošte Srbije na adresu naznačenu u vašoj porudžbini. Cena dostave zavisi od zemlje i težine paketa i automatski će Vam se prikazati cena kada odaberete zemlju za dostavu u toku procesa narudžbine. Rokovi za slanje su isti, 5 radnih dana za naše standardne modele, 10 radnih dana za personalizovane. Kada pošaljemo pošiljku prosledićemo Vam broj pošiljke, status vaše pošiljke možete pratiti putem sajta Pošte Srbije.
 
Porudžbine van teritorije Srbije se plaćaju avanso, uplatom na naš devizni račun.
 
Bosna i Hercegovina i Crna Gora imaju mogućnost da se pošiljka plati pouzećem, kada Vam stigne na adresu plaćate kuriru, i to je najpovoljnija opcija.
 
Napomena: Ako se u vašoj državi naplaćuje carina ili neka druga dažbina za ovu vrstu proizvoda, moguće je da će vam biti naplaćena uvozna carina. To zavisi isključivo od carinskih i drugih propisa u vašoj državi i mi na to ni na koji način ne možemo da utiču.
 
Trudimo se da učinimo svoje proizvode što dostupnijim, molimo vas za strpljenje, učinićemo sve što je u našoj moći da vam pravovremeno pružimo detaljne informacije o ukupnim troškovima koje ćete snositi.
 

Izjava o konverziji

Sve naplate će biti izvršene u srpskoj valuti – RSD. Iznos koji će biti naplaćen sa vaše kreditne kartice se dobija konverzijom evra u RSD prema tekućem kursu Narodne Banke Srbije na taj dan. Kada se naplaćuje sa vaše kreditne kartice, ista suma se konvertuje u vašu lokalnu valutu prema kursu asocijacija kreditnih kartica. Usled ovih konverzija, postoji mogućnost razlike naplaćene sume u odnosu na sumu izraženu na našem sajtu.