Bračna posteljina – Apollo

230

Luksuzna i elegantna, premium posteljina za bračni krevet biće savršen dodatak najskrivenijem, ali i najintimnijem kutku Vašeg života. Nije dovoljno da ga delite sa svojom voljenom polovinom, odaberite savršnu dopunu da učini taj kutak zaista posebnim. Dodatak baš po meri Vaših osećaja, nežan, mekan, luksuzan i elegantan, dodatak koji će učiniti da za tren utonete u svet koji poznajete samo vas dvoje. Pretvorite spavaću sobu u prostor za potpun odmor i prepustite se uživanju u najkvalitetnijoj posteljini. 

 Za Vas koji tražite posteljinu neprolazne lepote kreirali smo posteljinu čistog dizajna, sa jasnim linijama i u pastelnim bojama, sa ručno štepanim pokrivačem kako bismo Vam omogućili da za stvorite pravi osećaj doma i topline. 

Komplet se sastoji od:

– dve jastučnice dimenzija 50×70 

– dve jastučnice dimenzija 40×60

– dve ukrasne jastučnice 40×40cm 

– navlake za jorgan

– donjeg caršafa. 

Svaki komad posteljine za bračni krevet može se izraditi u dimenzijama prema Vašoj želji, u kombinaciji boja, sa ili bez čipke, kao i uz mogućnost personalizacije i sve to je uključeno u cenu. Vaše je da odaberete.

Kategorija:
Opis

 

Puerra posteljina za bračni krevet izrađuje se u više boja, ali od najkvalitetnijeg merceriziranog pamuka i najfinije čipke. Spremni smo da zajedno sa Vama kreiramo posteljinu koja će uneti dah svežine i elegancije u Vašu spavaću sobu. Bez obzira da li imate jastuke nestandardnih dimenzija, želite jednu veliku jorgansku navlaku ili rađe dve singl, opustite se i izmaštajte svoju kombinaciju boja i personalizovanih detalja jer Puerra je tu za Vas. Na raspolaganju su Vam naši osnovni modeli bračne posteljine kao inspiracija da kreirate nešto samo Vaše. 

Specifikacije

Materijal koji smo odabrali za izradu Puerra posteljine za bračni krevet je 100% mercerizirani pamuk, a odlučili smo se i za najkvalitetniju čipku koju možete odabrati da bude deo Vaše posteljine. 

Način održavanja: 

Pranje: mašinsko pranje na 40°

Sušenje: dozvoljeno mašinsko sušenje

Peglanje na visokoj temperaturi je dozvoljeno

Zabranjeno izbeljivanje i korišćenje hemikalija.

Garancija 

Puerra garantuje za ispravnost svih proizvoda u vidu materijala i izrade. Ako se utvrdi da je neki proizvod neispravan, pogrešne boje ili dimenzija od naručenog, mi ćemo potpuno besplatno izvršiti potrebne izmene ili zameniti Vaš proizvod ukoliko nam se javite u roku od 10 dana od prijema pošiljke. 

 

Ova garancija se ne odnosi na oštećenje pri upotrebi, zloupotrebi, zbog nepravilnog skladištenja ili rukovanja (održavanja drugačijeg od propisanog na etiketi).

 

Sigurnost

Vaša sigurnost je zagarantovana u Puerra posteljini za bračni krever jer je izrađena od kvalitetnog materijala koji se ne oštećuje lako niti na bilo koji način može ugroziti Vas.