Bračna posteljina SIMPLE

230

Luksuzna i elegantna, premium posteljina za bračni krevet biće savršen dodatak najskrivenijem, ali i najintimnijem kutku Vašeg života. Nije dovoljno da ga delite sa svojom voljenom polovinom, odaberite savršnu dopunu da učini taj kutak zaista posebnim. Dodatak baš po meri Vaših osećaja, nežan, mekan, luksuzan i elegantan, dodatak koji će učiniti da za tren utonete u svet koji poznajete samo vas dvoje. Pretvorite spavaću sobu u prostor za potpun odmor i prepustite se uživanju u najkvalitetnijoj posteljini. 

Komplet se sastoji od:

– dve jastučnice dimenzija 50×70 

– dve jastučnice dimenzija 40×60

– dve ukrasne jastučnice 40×40cm 

– navlake za jorgan

– donjeg caršafa. 

 

Svaki komad posteljine za bračni krevet može se izraditi u dimenzijama prema Vašoj želji, u kombinaciji boja, sa ili bez čipke, kao i uz mogućnost personalizacije i sve to je uključeno u cenu. Vaše je da odaberete.

Kategorija:
Opis

Puerra posteljina za bračni krevet izrađuje se u više boja, ali od najkvalitetnijeg merceriziranog pamuka i najfinije čipke. Spremni smo da zajedno sa Vama kreiramo posteljinu koja će uneti dah svežine i elegancije u Vašu spavaću sobu. Bez obzira da li imate jastuke nestandardnih dimenzija, želite jednu veliku jorgansku navlaku ili rađe dve singl, opustite se i izmaštajte svoju kombinaciju boja i personalizovanih detalja jer Puerra je tu za Vas. Na raspolaganju su Vam naši osnovni modeli bračne posteljine kao inspiracija da kreirate nešto samo Vaše.