Gnezdo za bebe

150

  • Blossom Pink
  • Creamy Nude
  • Baby Blue
  • Light Gray
  • Sa čipkom
  • Bez čipke
  • NE
  • DA (uneti Ime u polje "napomena")
Clear
Šifra proizvoda: - Kategorija:
Opis

OPIS PROIZVODA

Gnezdo  za bebe je predviđeno za korišćenje od prvih dana bebinog života, pa sve dok ne napuni 4,5 meseci. Beba se u prvih par meseci života prilagođava “spoljašnjem svetu”, naspram onog unutrašnjeg u kom je bila punih 9 meseci. Za tih devet meseci, beba je navikla pre svega na majčine otkucaje srca, a onda i na stisnut, ušuškan prostor. Baš zbog te ušuškanosti, dokazano je da novorođene bebe spavaju mirnije, spokojnije i duže kada se nalaze u ograničenom, skučenom prostoru koji im daje osećaj sigurnosti iz maminog stomaka. 

Kada spavaju u gnezdu, pored te sigurnosti one se naviknu i na poznati miris i lakše se smire i uspavaju u gnezdu, što umnogome olakšava kretanje sa bebom. Beba u gnezdu lepše spava jer je to “njeno mesto”, a vi gnezdo lako možete prenositi iz sobe u sobu, pa čak i iz stana u stan, ili u hotel ukoliko idete na odmor sa bebom. Gnezdo za bebe takođe može da stane i u većinu dečijih kolica. 

Gnezdo je udobno, praktično, izuzetno lagano pa se može lako i prenositi. Beba je uvek na svom dobro poznatom mestu, a vi imate slobodu da to nije samo jedna soba.

Gnezdo za bebe ima i važnu bezbednosnu ulogu kada beba ipak najviše voli da spava sa mamom i tatom u krevetu. Prema AAP (The American Academy of Pediatrics)  beba je najbezbednija kada spava sama, bez ikakvih dodatnih stvari blizu nje. U praksi, većina beba se ne slaže sa tim, već se najbezbednije osećaju u blizini roditelja, pa je važno obezbediti joj ograđen, siguran prostor u krevetu sa odraslom osobom, a da to nipošto ne bude improvizacija sa jastucima i pokrivačima koji predstavljaju dodatnu opasnost. 

 Gnezdo za bebe idealno je za bezbedno uživanje u zajedničkom spavanju sa mamom i tatom.

Po vašoj želji se može izvesti ime bebe, latinicom ili ćirilicom. Vez ne utiče na cenu.

 

SPECIFIKACIJE

Materijal –  100% mercerizirani pamuk koji se naziva i “biserni pamuk” zbog specifičnog načina obrade koji mu daje izuzetna svojstva – izdržljiva vlakna i poseban sjaj 

Podloga – memorijska pena velike gustine koja omogućava sigurnu potporu bebinim leđima i pravilan položaj.

Punjenje: antialergijske i antibakterijske silikonske pahulje

Unutrašnje dimenzije/ležište bebe: 65*35cm

Spoljašnje dimenzije: okvirno 90*55cm 

Spoljašnje dimenzije su promenjive zbog dizajna gnezda koji omogućava da se zatezanjem gnezdo lako može skupiti ili raširiti  u zavisnosti od uzrasta i veličine bebe. 

Namenjeno bebama od 0 do 5 meseci.

Uz gnezdo se dobija i polukružnii jastuk i navlaka za jastuk, kako bi održavanje bilo olakšano.

Mаšna se lako skida i kači uz pomoć drikera.

Kako beba raste, možete sve više otpuštati vrpcu na kraju gnezda kako biste povećali veličinu. Donji deo gnezda se može skroz raširiti da bude potpuno otvoren. 

Kontrolu kvaliteta izvršio institut CIS u Beogradu

STANDARD 100 od OEKO-TEKS® je svetski dosledan, nezavisan sistem ispitivanja i sertifikacije za sirove, poluproizvode i gotove tekstilne proizvode na svim nivoima prerade, kao i prateće materijale koji se koriste. *

*treba da posaljem uzorke pa da dobijemo

 

NAČIN ODRŽAVANJA 

Pranje: mašinsko pranje na 30°, sa smanjenom centrifugom.

Sušenje: nije preporučljivo mašinsko sušenje.

Zabranjeno izbeljivanje i korišćenje hemikalija.

Priprema za pranje: Skinuti mašnu sa drikera i na donjoj strani gnezda pomoću cibzara koji se nalazi celom dužinom, izvaditi ležište. Kada se ležište izvadi obavezno opet zakopčati cibzar, a potom gnezdo ubaciti u veš mašinu. Koristitie blage deterdžente pri pranju stvari koje dolaze u direktan kontakt sa bebom.

Ukoliko vaša beba često bljucka, savetujemo da gnezdo prekrijete tetra pelenom kako bi se manje prljalo.

NARUČIVANJE

Na web shopu-u su prikazani standardni modeli Puerra gnezda. Ukoliko imate neku posebnu želju ili zamisao, biće nam drago da zajedno sa vama kreiramo gnezdo baš po vašim merama.

U svakom trenutku nam možete pisati:

– Viber-a ili Whats Up-a na broj telefona +381656596282

– Instagram DM/ FB messenger – @puerra.official

– e-mail – info@puerra.rs 

Rado ćemo Vam odgovoriti na sva pitanja ili poslati dodatne slike modela za koji ste zainteresovani.

Rok za isporuku je 10 dana, a isporuku vršimo kurirskom službom Post Expressom. 

Vašu porudžbinu u svakom trenutku možete pratiti online na https://www.posta.rs/cir/alati/pracenje-posiljke.aspx pomoću jedinstvenog broja pošiljke.  

Poštarina na teritoriji Srbije je besplatna

 

GARANCIJA

Puerra garantuje za ispravnost svih proizvoda u vidu materijala i izrade. Ako se utvrdi da je neki proizvod neispravan, pogrešne boje ili dimenzija od naručenog  biće nam drago da besplatno popravimo ili zamenimo vaš proizvod ukoliko nam se javite u roku od 10 dana od prijema pošiljke. 

Ova garancija se ne odnosi na oštećenje pri upotrebi, zloupotrebi, zbog nepravilnog skladištenja ili rukovanja (održavanja drugačijeg od propisanog na etiketi).

SIGURNOST:

Bebu uvek postavljajte da leži na leđima. 

Gnezdo uvek koristite na ravnoj, čvrstoj i stabilnoj površini i dalje od ivica sa kojih bi moglo da padne.

Uvek čvrsto zavežite petlje za zatezanje gnezda. 

Meke predmete poput punjenih igračka i ukrasnih jastuka treba čuvati van kreveta za bebe.

Dodatne informacije
MODEL

Sa čipkom, Bez čipke

PERSONALIZACIJA

NE, DA (uneti Ime u polje "napomena")