Prekrivač Basic

75

Puerra je pripremila još jedan elegantan i luksuzan dodatak opremi za bebe, idealan tokom cele godine, zimi u toplim stanovima ili leti na laganom povetarcu. Pokrivač za bebe je lagan, mekan i prijatan napravljen od finog pike pamuka. 

Dizajnu prekirvača za bebe smo dodali ručno šivene detalje koji ga čine unikatnim i elegantnim, a svakako i veoma praktičnim. Izbor boja daće Vam mogućnost da ga koristite i za devojčice i za dečake jer možete odabrati jednu od tri boje: bela, nude i siva.

Puerra vam nudi mogućnost personalizacije vezom po Vašoj želji sa imenom ili inicijalima, kao i na ćirilici ili latinici. Bez obzira na Vaš izbor ova usluga ne utiče na cenu pokrivača. 

  • Bela
  • Siva
  • Roze
Clear
Šifra proizvoda: - Kategorija:
Opis

 

Specifikacije

Prekrivač za bebe Puerra napravljen je od pamuk pikea i merceriziranog pamuka tako da će pružiti sasvim dovoljno udobnosti i svežine u svakoj prilici. 

 

Sastav:

Dimenzije: 100x70cm

Način održavanja: 

Pranje: mašinsko pranje na 40°

Sušenje: dozvoljeno mašinsko sušenje

Zabranjeno izbeljivanje i korišćenje hemikalija.

Garancija 

Puerra garantuje za ispravnost svih proizvoda u vidu materijala i izrade. Ako se utvrdi da je neki proizvod neispravan, pogrešne boje ili dimenzija od naručenog, mi ćemo potpuno besplatno izvršiti potrebne izmene ili zameniti Vaš proizvod ukoliko nam se javite u roku od 10 dana od prijema pošiljke. 

 

Ova garancija se ne odnosi na oštećenje pri upotrebi, zloupotrebi, zbog nepravilnog skladištenja ili rukovanja (održavanja drugačijeg od propisanog na etiketi).

Sigurnost

Bez njih se ne može, nekada je dovoljna samo jedam tanak pokrivač pa da obezbedi bebi savršene uslove za mirne snove. Puerra pokrivač se u tom smislu izdvaja samo po kvalitetu materijala, a kao roditelji sigurno već pazite da je beba dovoljno ušuškana, ali ne i sputana da se slobodno okreće tokom spavanja. 

Dodatne informacije
Boja

Bela, Siva, Roze